Начало
Мероприятия:

Тема: Семинар на тема – “Възможности за износ на хранителни стоки”, 21.09.2018г.

Дата: 21-09-2018

Организатор: Дирекция МС и МО,БТПП

Анотация:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Българската търговско-промишлена палата съвместно с консултантската компания “Gateway & Partners” имат удоволствието да Ви поканят на семинар на тема – “Възможности за износ на хранителни стоки”.

Събитието ще се проведе на 21 септември /петък/ 2018г. от 10.00 ч. в сградата на БТПП, гр София, ул.Искър 9, ет. 1.

Експертите от “Gateway & Partners” ще представят възможностите за осъществяване на делови контакти с партньори от: Скандинавските страни, Балтийските страни, Румъния, Молдова и Грузия. Ще бъдат разгледани специфични характеристики на конкретните пазари, както и условията за внос и дистрибуция на храни, напитки, селскостопанска продукция.

Събитието е насочено към: български производители, износители, дистрибутори, малки и средни предприятия, които търсят международна реализация на хранителни стоки с произход България.

При интерес за участие в семинара моля, изпратете попълнена регистрационна карта на имейл: irelations@bcci.bg в срок до 20 септември 2018г. Участието е безплатно, но местата са ограничени! Работен език – английски, като при необходимост ще бъде осигурен превод на български език.

За допълнителна информация: Българска търговско-промишлена палата, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421

Приложение: предварителна програма и информация за лекторите.

 

С уважение,

 

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател

Информация
Програма
Регистрация