Начало
Мероприятия:

Тема: Безплатен общ щанд! ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА КAVALAEXPO 2018, ГЪРЦИЯ

Дата: 05-10-2018

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Възможност за безплатно ползване на общ за делегацията щанд!

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на международното изложение KAVALAEXPO 2018, което ще се проведе в периода от 05.10.2018 до 09.10.2018г. в гр. Кавала, Гърция. Основна цел на събитието е да подкрепи бизнеса и подобри икономическата среда в региона. Традиционно, събитието се посещава от повече от 120 изложители и 10 000 посетители от Гърция, Кипър, Турция, Полша, Украйна, България и други страни от Балканите.

Българската търговско-промишлена палата Ви кани да вземете участие, като изложители и/или участници в B2B срещи с потенциални партньори. Бизнес срещите ще се състоят на 06.10.2018г. /събота/.

Браншови обхват на KAVALAEXPO 2018:

Услуги, търговия, облекло и обувки, мебели, домакински уреди, хранителни стоки и напитки, мрамор и каменни изделия, строителни материали, машини и оборудване, дървени конструкции и др.

КРАЕН СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: 10 Септември 2018г. След тази дата е възможно фирмата Ви да бъде представлявана от екперт на Enterprise Europe Network към БТПП.

За допълнителна информация и съдействие, моля, свържете се с нас на посочените координати за връзка:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505/ 417

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg  

БТПП спазва Регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни. Вашите данни ще бъдат споделени с организаторите на събитието и при необходимост с други организации, свързани с одитирането и използването на средства от Европейски съюз! Преди да се регистрирате, моля да се запознаете с декларацията на БТПП за поверителност при събирането и обработката на Вашите лични данни  http://www.bcci.bg/declaration-bg.html 

С попълване на Вашите данни при регистрация се съгласявате да използваме снимки от събитието с нетърговска цел.  

Информация
Програма
Регистрация