Начало
Мероприятия:





Тема: Частично поети разходи! MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2018

Дата: 17-10-2018

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Възможност за поемане на разходи по настаняване!

Enterрrise Euroрe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Австрия в сектор храни и напитки Mаrketрlаce Austriа Food 2018.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе на 17 октомври 2018г. под формата на двустранни бизнес срещи с представители на австрийски фирми. 

Събитието е отворено за купувачи /вносители на храни и напитки, както и експерти от секторите на търговия на дребно и търговия на едро от цял свят. То е чудесен шанс да добавите нови изделия към Вашата продуктова листа, да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми в сектора. Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро!

Важни дати:

31 август 2018: Краен срок за регистрация

05 октомври 2018: Краен срок за заявяване на b2b срещи с австрийски фирми

12 октомври 2018: Получаване на персонализиран график за срещите 

17 октомври 2018: Провеждане на събитието

Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк: htt→s://food2018.b2↑←tch.io/

Моля, посочете Suррort Office: BG- BCCI

Ще Ви бъде осигурено безплатно настаняване (две нощувки в хотел в центъра на Виена, с включена закуска) и една вечеря, в случай, че имате осъществени минимум 5 срещи с австрийски компании в рамките на събитието.

Enterрrise Euroрe Network към БТПП може да Ви окаже пълно съдействие относно организацията, регистрацията и посещението на събитието, включително и по повод на закупуването на самолетния билет (~400лв. за двупосочен полет).

При необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с нас на:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505/ 417

Е-маil: een@bcci.bg

htt→://www.bcci.bg

 

БТПП спазва Регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни. При регистрация данните Ви ще бъдат споделени с организаторите на събитието и при необходимост с организации, свързани с одит и проверка на средствата от ЕС. Преди да се регистрирате, моля да се запознаете с декларацията на БТПП за поверителност при събирането и обработката на Вашите лични данни на адрес:  http://www.bcci.bg/declaration-bg.html  С попълване на Вашите данни при регистрация се съгласявате да използваме снимки от събитието с нетърговска цел.  

Информация
Програма
Регистрация