Начало
Мероприятия:

Тема: Бизнес делегация с посещение на AGRITECH Израел, 7-10 май 2018

Дата: 02-05-2018

Организатор: БТПП, Българо-израелската ТПП

Анотация:


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

 

Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Българо-израелската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация, която ще посети международното изложение AGRITECH http://agritechisrael.org в Тел Авив, Израел в периодa 7-10 май 2018г.

 

Изложението е насочено към компании и организации, работещи в областите: агроекология, аквакултури, селскостопански машини и оборудване, биотехнологии, торове и химикали, биологично земеделие, растителна защита, посадъчен материал, цветарство, оранжерии, животновъдство и млекопроизводство, птицевъдство, маркетинг и експортни услуги, изследователска и развойна дейност, трансфер на знания, софтуер и хардуер и др.

 

Посещението на изложението Agritech дава възможност за участие в:

 

B2B срещи

Официални събития

Съпътстващи и социални събития

Предварително уговорени срещи

Международна конференция

Посещения в местни компании и предприятия

 

Съпътстващо събитие по време на изложението тази година е  конференцията „Селското стопанство в сухи и безплодни региони“.

Очаквани участници в изложението AGRITECH са: международни компании, предприемачи, експерти в областта на земеделието и животновъдството, представители на научните среди, изследователи, изобретатели, фермери, агрономи и животновъди, професионалисти в областите: напояване, наторяване, финансови институции, климатолози, защитници на околната среда, представители на правителства, НПО и др.

Предишното издание на изложението е било със следните характеристики:

196 израелски изложители

57 чуждестранни изложители

27 000 израелски посетители

8 100 чуждестранни посетители

5 780 кв.м – покрита изложбена площ

8 100 кв.м открита изложбена площ

 

Пътуването ще се осъществи в периода 7-10 май 2018г. По предварителни разчети разходите, свързани с посещението възлизат на 1 950 щ.д., в които са включени: пътуване с директен полет София – Тел Авив - София, настаняване и 3 нощувки в 4 звезден хотел, 1 вечеря за участниците в бизнес делегацията, вътрешен транспорт, туристическа обиколка, медицинска застраховка, информационна брошура и организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма и копие от международен паспорт на електронна поща: m.markova@bcci.bg както и да заплатят таксата за участие в срок до 24 април 2018 /вторник/ г.

 

 

с банков превод

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC код: UNCRBGSF

или

в брой

на касата на БТПП,

ул. Искър 9, София.

IBAN: BG20 UNCR 7630 1100 3081 28 – сметка в щ.д

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева

 

 

За повече информация можете да се свържете с: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 494, 8117 489, факс: 02 987 32 09, e-mail: m.markova@bcci.bg.


Приложения
:

 

Регистрационна карта

Предварителна програма на посещението

 

 

С уважение,

 

 

ЦВЕТАН СИМЕОНОВ

Председател 

Информация
Програма
Регистрация