Начало
Мероприятия:

Тема: Enterprise Europe Network към БТПП съорганизира двустранни бизнес срещи по време на международното изложение А+А 2017

Дата: 13-10-2017

Организатор: NRW.Europa и Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани за участие в двустранни бизнес срещи по време на международното изложение за безопасност на труда А+А 2017 в Дюселдорф, Германия, което съорганизира с NRW.Europa.

Изложението ще се проведе в периода 17-20 октомври като на 18 и 19 октомври в Зала 6 (североизточна галерия) Enterprise Europe Network към БТПП съорганизира двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании в сектора Сигурност, безопасност и здраве при работа.

Продуктовите категории ще включват:

  • Лични предпазни средства (ЛПС)
  • Здраве при работа
  • Превенция при висок риск
  • Опазване на околната среда на работното място
  • Предотвратяване на щети на имущество и намаляване на качеството
  • Измервателни технологии за избягване на неизправности и злополуки

 

Експерти на  Enterprise Europe Network ще оказват съдействие на участниците в В2В срещите на място.

Миналогодишното издание на изложението е посетено от над 65 000 души от 86 страни като изложители са участвали над 1800 компании от цял свят. 

 

Последният срок за регистрация е 13 октомври! Участието в В2В срещите е безплатно!

Срещи ще могат да се насрочват до 16 октомври.  Работният език ще бъде английски.

 

Събитието е сред най-големите и значими в сектора на безопасността и здравето при работа. Ако проявявате интерес към него, искате да срещнете бъдещи бизнес партньори и да проследите тенденциите в бранша, заявете своето участие, като се регистрирате на адрес: https://www.b2match.eu/aplusa2017/sign_up.

В полето Local support office следва да посочите BG-Bulgarian Chamber of Commerce and Industry.

Информация за двустранните бизнес срещи и участниците в тях може да намерите на адрес: https://www.b2match.eu/aplusa2017. Относно изложението, информация ще намерите на неговия сайт: https://www.aplusa-online.com/.

При необходимост от съдействие или допълнителни уточнения, моля, свържете се с Европейския информационен и иновационен център към БТПП:

За контакт:

Мария Шапкарова

Тел: +359 2/ 8117 525

Е-mail: een@bcci.bg   

http://www.bcci.bg

http://een-bcci.com/

 

Информация
Програма
Регистрация