Начало
Мероприятия:

Тема: Участие на български фирми и двустранни бизнес срещи по време на Hannover Messe 2017

Дата: 24-04-2017

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими изложения за индустриалния сектор  Hannover Messe 2017.

Изложението има зад гърба си над 3 000 участвали компании от над 60 страни като са проведени повече от 23 000 международни бизнес срещи.

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе между 24 и 28 април. В зала 3 на изложението мрежата Enterprise Europe Network организира двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании в следните сектори:

·         Индустриална автоматизация

·         Цифрово производство

·         Енергетика

·         Промишлени доставки

·         Изследвания и технологии

Участието в изложението ще Ви даде възможност за индивидуални интензивни бизнес срещи в атмосферата на салон, разположен в самия център на търговския панаир. Гарантирана на място за фирмите е професионалната помощ на мрежата ни преди, по време на, както и след приключване на изложението.

 

Ако желаете да станете част от това изключително значимо събитие, заявете своето участие, като се регистрирате на адрес: http://www.een-matchmaking.com/Registration/hannovermesse2017/regSelectPartner

При записвания до 24 февруари участието е безплатно. След тази дата се дължи такса в размер на 95 евро.

Пълна информация за изложението е достъпна на следните адреси: www.b2fair.com/hannovermesse2017 или www.een-matchmaking.com/hannovermesse2017.

При необходимост от съдействие или допълнителна информация, моля, свържете се с Европейски информационен и иновационен център към БТПП:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505

Е-mail: een@bcci.bg  

http://www.bcci.bg 

 

 

Информация
Програма
Регистрация