Начало
Мероприятия:

Тема: Семинар „Иновативни управленски практики” - 27 септември 2016 г., БТПП

Дата: 27-09-2016

Организатор: Enterprise Europe Network към БТПП

Анотация:
Как да повишите конкурентоспособността на Вашата фирма? Как да увеличите Вашите продажби и печалба чрез ефективно управление на човешките ресурси? Възможно ли е служителите да бъдат по-мотивирани и по-продуктивни?

Отговорите на тези въпроси ще получите по време на семинара „Иновативни управленски практики“, който ще се проведе на 27 септември в сградата на БТПП на ул. Искър 9, София. Събитието е организирано от Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса, и е насочено към ръководители на екипи, управители, собственици на фирми, както и към всеки, който се интересува от последните тенденции в управлението.

Участниците ще открият една нова перспектива в управлението и ще се запознаят с иновативни практики, използвани от различни международни компании, чиито успех е основан именно на ефективен мениджмънт и гъвкавост по отношение на промените в бизнес средата.

Темите ще бъдат представени от консултанти с дългогодишен опит по мениджмънт, управление на човешки ресурси и креативността в екипите. Таня Бояджиева и Биляна Георгиева ще запознаят участниците с принципите и предимствата на иновативния мениджмънт, като обърнат специално внимание на конкретни примери за иновативни управленски практики. Семинарът ще се проведе на 27 септември 2016г. от 9:30ч. в сградата на БТПП. Пълната програма, както и информация за лекторите, можете да намерите ТУК. Таксата за участие е 49 лв. (с ДДС) за преки членове на БТПП и регистрации, направени до 19-ти септември, и 59 лв. (с ДДС) за регистрации от 20-ти до 26-ти септември. 

За въпроси, моля, свържете се с:

Европейски информационен и иновационен център – Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Тел: 02 8117 505/515/525

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg/

Информация
Програма
Регистрация