Начало
Мероприятия:

Тема: Конференция „Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА“

Дата: 28-09-2016

Организатор: БТПП, МСМО

Анотация:
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Българската търговско-промишлена палата (БТПП), в сътрудничество с Партньорския проект на Асоциацията на немските търговско-икономически палати (DIHK) и ЦЕФТА „Приложение на ЦЕФТА за подпомагане на интернационализацията на икономиката на Югоизточна Европа“, Западнобалканския инвестиционен форум на палатите (WB CIF) и Асоциацията на дунавските търговски палати (DCCA), организира Конференция на тема „Либерализация на търговията и услугите в Дунавския регион, Западните Балкани и страните от ЦЕФТА“, която ще се състои на 28 септември 2016 г. в сградата на БТПП. Конференцията ще бъде продължение на 6-тата Конференция на Дунавския регион, организирана от Австрийските икономически палати (WKO) на 13-ти септември 2016 г. във Виена

Събитието ще бъде подходящ инструмент за насърчаване на синергията между дунавските страни, Западните Балкани и страните от Югоизточна Европа, както и за промотиране на интересите на малкия и среден бизнес в международната търговия.

В конференцията ще вземат участие представители на държавната власт, търговско-промишлените палати от региона, дипломатическия корпус в страната, бизнеса и медиите.

Основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на събитието, включват стратегията на ЕС за Дунавския регион, програмата за трансгранично сътрудничество „Дунав“, бизнес климата и инвестиционните възможности в Дунавския регион, Западните Балкани и региона на ЦЕФТА, транспортната инфраструктура – регионална политика и проекти и устойчивото управление на туристическите услуги.

Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mailv.velichkov@bcci.bg в срок до 26 септември 2016 г. /понеделник/. Участието е безплатно. Работни езици: български – английски език. За допълнителна информация: „Международно сътрудничество и международни организации“: 02 8117 494, 02 8117 497, m.markova@bcci.bgv.velichkov@bcci.bg.

Информация
Програма
Регистрация