Индийският конгломерат “Kejriwal Group of Companies”, включващ водещи индийски компании от хранително-вкусовата промишленост, предлага сътрудничество на български фирми.


Валидна до: 21-02-2018 | Код: 21.02.17.01 BC | Държава: ИНДИЯ

Индийският конгломерат “Kejriwal Group of Companies”, включващ водещи индийски компании от хранително-вкусовата промишленост, като “Kejriwal Bee Care India Pvt. Ltd.” (www.kejriwalhoney.com), “Kejriwal Enterprises” (www.kejriwalenterprises.com), и др. предлага дългосрочно сътрудничество на български фирми. Компанията търси съдействие за установяване на контакт с български компании, търгуващи с пчелен мед и мангов пулп или желаещи да реализират джоинт-венчър в тази сфера в България или Индия, както и с български фармацевтични компании, произвеждащи лекарства, използвайки пчелен мед и прополис (пчелен клей), с които евентуално би може да се  реализира джоинт-венчър. Проявен е интерес и към внос в Индия на захар, боб и леща. Чрез посолството на България в Делхи е получено допълнително писмо с нови предложения за сътрудничество, както следва:

·        Установяване на контакт с български компании за реализиране на техническо или финансово сътрудничество за производството на козметични препарати и лекарства на базата на пчелен мед и негови вторични продукти. Компанията няма възможност за внос на мед в Индия предвид предлаганата висока цена и с оглед на вносното мито от близо 70%, което допълнително оскъпява продукта.

·        Установяване на контакт с български компании с цел реализиране на техническо сътрудничество или съвместно предприятие, свързани с използването на цветен прашец и прополис.

·        Внос на леща от България с искане за конкретна оферта, предвид огромния потенциал на индийския пазар.  При интерес, заинтересованите български компании биха могли да установят директен контакт с

г-н Кеджривал:

Mr. N.M. Kejriwal, Chairman, Kejriwal Group of Companies

W-42, Greater Kailash – II, New Delhi-110048, India

Tel.: +91-11-29219677/ 78/ 79

Tel. (D): +91 11 29219984

Fax: +91-11-29210985

E-mail: nmk@Kejriwalgroup.co.in

Контакти при БТПП:
Отдел: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации

Телефон: 02 8117 421

Факс: 02 987 32 09
Е-мейл: irelationsbcci.bg
Назад