БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

5-ти Българо-румънски бизнес-форум

Организатори: Русенска Търговско-Индустриална Камара
Министерство на Икономиката на Република България
Департамента по Външна Търговия на Румъния
Търговско-Индустриална камара - Гюргево, Румъния
Дата и час на провеждане: 23.10.2003, 09:30 часа
Място на провеждане: х-л Рига (Зала 1), бул. Придунавски, 22, Русе

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в петия Българо - Румънски бизнес-форум, на който домакин за тази година ще е българската страна. Вече за пета поредна година това мероприятие предоставя най-добрите възможности на български фирми да установят успешни бизнес-контакти с фирми от съседна Румъния. Основното събитие в този форум е контактната борса, на която фирмите от двете страни могат да се срещнат и да разговарят лице в лице.

Форумът се организира от Русенската Търговско-Индустриална Камара и Т.И.К. - Гюргево, под патронажа на Министерството на Икономиката на РБ и Департамента по Външна търговия на Румъния.

На интернет адрес www.chamber.rousse.bg/forum ще се публикува списък с фирмите, заявили участие от българска и румънска страна, който ще се актуализира ежедневно. От същият адрес могат да се изтеглят и заявката за участие, програмата на форума и справка за таксите за участие.

Ако желаете да проведете среща с определени румънски фирми, които до момента не са заявили участие, можете да посочите техните данни за контакт в заявката. В такъв случай РТИК съвместно с ТИК - Гюргево ще се ангажират да изпратят официални покани до тези фирми.

Допълнителна информация можете да получите на:
тел.: (082) 82 58 75, 82 58 87
E-mail: info@chamber.rousse.bg

Вашето участие във форума можете да потвърдите като попълните заявката за участие и преведете съответната сума.

02 октомври 2003 г.

Back   HOME