БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Делова мисия и посещение на четири специализирани изложения в гр. Бурса- Турция - 21 – 23 април 2005 г.

Хасковската търговско-промишлена палата организира делова мисия и посещение на четири специализирани изложения в гр. Бурса, Р. Турция в периода 21 - 23 април 2005 г.

Четирите специализирани изложения са:

  1. БУРСА Хранителни стоки, което обхваща: месо и месни произведения, мляко и млечни произведения, домашни птици, диви животни и продукти от тях, растителни и животински мазнини, консерви, готови храни, салца, замразени храни, сухи и изсушени продукти, захарни изделия, чай и кафе, ядки, пресни плодове и зеленчуци, подправки, сол, готови сосове, бебешки и детски храни, диетични продукти, храни и напитки за диабетици, както и свързани с тази област печатни издания.
  2. БУРСА хранителни технологии, което обхваща: технологии за обработка на храни, лабораторна обработка на храни, хранителни добавки и други.
  3. БУРСА Амбалаж 2005, което обхваща: машини за производство на амбалаж, амбалажна и опаковъчна дейност, помощни материали за опаковки, производство на амбалаж, печатни издания в областта.
  4. БУРСА УНТЕК 2005, което обхваща: тестени и макаронени изделия, захар, подсладители, шоколад, халва, петмез, тахан, сусам, мармалади и сладка, мед и произведения, кексове, бисквити и сладолед, машини и оборудване за производство на хляб, мелничини машини, машини за добавки към хляб и макаронени изделия, машини за макаронени изделия; машини, оборудване и принадлежности за производство на макаронени изделия, машини за обработка на тесто и изпичане на хляб, машини за сладолед, разнообразни технологии в тази област на хранителната индустрия.

На миналогодишните изложби са участвали 227 фирми и е имало 42 100 посетители.

По време на посещението на изложенията ще се проведе бизнес-среща, организирана от Търговско-промишлена палата - Бурса и срещи с партньори.

Участието си може да заявите в срок до 8 април 2005 г.

За допълнителна информация и контакти:

Back   HOME 31 март 2004 г.