Новини от ТПП-Враца

 

На 25 август, тази година в гр. Крайова по проект „Бизнес подкрепящи центрове – пряк път към трансгранично сътрудничество”, MIS -код 633 по програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 партньорите Търговско-промишлена палата – Враца и Federatia patronatelor din Regiuna Oltenia проведоха трета партньорска среща.

След кратък преглед на извършеното до този момент бях разгледани въпроси свързани със своевременното изпълнение на дейностите през оставащия период на проекта. Партньорите получиха в Крайова промоционални материали, необходими за фирмите, които ще участват в планираните съвместни обучения, семинари и дни на технологичен и партньорски обмен.

Тези трансгранични бизнес прояви целят да улесняват контактите на малките и средни предприятия за намиране на партньори и разпространение на информация за трансгранично сътрудничество и проекти. По време на с ъвместните прояви ще се създаде на климат за изграждане на стабилни мрежи за икономическо коопериране, за идентифициране на ключови въпроси и предизвикателства за успешно сътрудничество . Първото от тях ще се проведе на 13 и 14 септември, 2011 г. в гр. Крайова, Румъния, при интерес моля да се свържете с ТПП-Враца на тел. 092/ 665509 или 0878598213.

 

 


www
. cbcromaniabulgaria . eu
Инвестираме във вашето бъдеще!
Програмата за Трансгранично Сътрудничество Румъния – България 2007-2013 е съфинансирана от
Европейския Съюз чрез Европейският Фонд за Регионално Развитие

 


25 август 2011 г.