ТПП - Стара Загора проведе Общо събрание на членовете

Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе Общо събрание на членовете. За председател на Управителния съвет беше преизбран Олег Стоилов. Нови членове на УС са Донка Колева, управител на Италинокс България ООД, Иван Тотев - изпълнителен директор на Верея Пласт АД, и Славин Янакиев - изпълнителен директор на Прогрес АД.

Останалите членове на управителния орган са Красимира Соколова - зам.председател на ТПП - Стара Загора, Пламен Русев, Александър Палешутски, Светла Апостолова и Йовчо Йорданов.

Контролният съвет остава непроменен. В състава му са: Валентин Вълков, Енчо Баръмов и Красимира Чахова. Участниците в Общото събрание приеха доклада на Контролния съвет за 2010 г., отчета на Управителния съвет, насоките за работа на ТПП - Стара Загора, бюджета на работодателската организация, както и доклад на независим одитор.

Основната цел на ТПП - Стара Загора е да оказва съдействие на своите членовете, на бизнеса в Старозагорски регион и на регионалните и местни власти за преодоляване на негативното влияние на икономическата криза и подобряване на бизнес климата в региона и привличане на инвестиции.


 

Back   HOME

17 юни 2011 г.