Новини от ТПП Стара Загора

LLP Dynamics България, Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Майкрософт, проведоха семинар за оптимизиране на бизнеса в условия на криза.

LLP Dynamics България е компания, която предлага консултантски услуги за внедряване на системи за управление. Представители на мениджърския екип запознаха участниците в семинара със системата за управление на ресурси И Ер Пи (ERP).

ERP системите са цялостни решения, които управляват всички бизнес процеси в една организация посредством информационна система, съобщи Емилия Василева, търговски директор на LLP Dynamics България. Доброто планиране на ресурсите, за да бъде рентабилно и конкурентоспособно дадено производство, може да бъде подпомогнато с внедряването на системата ERP.

Също така системата оптимизира и разходите на дадено дружество, обясниха от консултантската фирма.

Размерът на инвестицията по внедряване на системата за управление на ресурсите, се определя от мащабите на дадена фирма, брой артикули, контрагенти и други показатели. Има три компонента на инвестицията - свързани с цялостното внедряване на системата, консултации и обслужване. Цената варира между 20 000 и 50 000 евро. Средният срок за възвръщаемост е 1-1,5 г.


 

Back   HOME

11 май 2011 г.