Новини от ТПК-Пловдив

Европейска седмица на МСП през 2011 г. е кампания на ЕК, която има за цел да популяризира предприемачеството в цяла Европа и да информира предприемачите за подкрепата, предлагана на европейско, национално и местно равнище съгласно „Small Business Act“ (Законодателния акт за малкия бизнес) - първата цялостна политическа рамка, насочена към МСП в ЕС. Тя дава възможност както на вече съществуващите, така и на стартиращите малки и средни предприятия да открият разнообразна информация, консултации, подкрепа и идеи, които да им помогнат да развиват дейността си.

В рамките на тази кампания Европейският информационен и иновационен център към Търговско-промишлена камара - Пловдив, част от европейската мрежа за подпомагане на МСП Enterprise Europe Network, се включва за пореден път в инициативата на ЕК с Дни на отворените врати на консултанти в подкрепа на малките и средни предприятия - „ДОПИТАЙ СЕ ДО ЕКСПЕРТ“.

В рамките на 4 дни се предвиждат безплатни консултации с опитни експерти в подкрепа на малките и средни предприятия.

Мероприятието ще се проведе по време на Международния технически панаир в Пловдив, палата 18.

Участници: мениджъри на фирми, стартиращи предприемачи, др.

Консултациите са безплатни и участието ще става по предварително уточнен график след записване от страна на желаещите предприемачи.

За записване в срок до 21 септември 2011 г.:
Елена Бояджиева,
тел.: (032) 90 89 99, 90 89 98, 90 89 80,
Е-mail: een@pcci.bg




 


30 август 2011 г.