Новини от ТПК-Пловдив

ПловдивПо традиция ръководството на „Бултекс 99” ООД - производител и вносител на работно облекло и лични предпазни средства, организира и изцяло спонсорира семинари за обучение на членове на Клуба по безопасност и здраве при работа към Търговско-промишлена камара - Пловдив, специалисти по безопасност и здраве при работа от фирмите в региона, ръководни кадри и други.

Проведеното тридневно обучение, което премина при изключителен интерес, запозна участниците с нормативната база, свързана с пожарната безопасност, изискванията при подготовката на аварийните планове и действията при природни бедствия и аварии.

Участниците бяха информирани за възможностите за достъп до информация, свързана с европейската нормативна база за безопасност при работа, която мрежата Enterprise Europe Network предоставя на фирмите.

Част от обучаемите са млади специалисти, новоприети членове на Клуба на специалиста по БЗР. Организаторите успяха да съчетаят успешно учебната програма с възможността да се запознаят участниците с „Ареалния комплекс” Златоград, да посетят гр. Ксанти - Гърция и други забележителности в региона.

 

Back   HOME

21 юни 2011 г.