Новини от ТПК-Пловдив

Европейски информационен и иновационен център (Enterprise Europe Network) към Търговско-промишлена камара - Пловдив проведе поредното обучение на членовете на Клуба на специалиста по човешки ресурси – Пловдив. Посещаемостта на занятието показа нарастващия интерес към клубната форма като възможност за обмяна на добри практики, професионално развитие и обучение. Програмата включваше следните теми:

  • болничните на работниците и служителите;
  • правила за ваучерите и признаването им като социален разход;
  • допълнителен платен отпуск при лица с пълна загуба на слух;
  • болнични при сумираното работно време.

V V V

„БУЛТЕКС 99“ ЕООД – Пловдив, години на ред подкрепя и подпомага дейността на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа (КСБЗР) към Търговско-промишлена камара - Пловдив. С проведените съвместни мероприятия - връчване на годишни награди за безопасност и здраве при работа, честването на Световния ден по безопасност и здраве при работа, семинари и курсове, фирмата доказа съпричастността си към проблема „безопасност и здраве при работа“.

По случай честването на 13-ия рожден ден на Клуба, „БУЛТЕКС 99“ ЕООД финансира изцяло тридневен пътуващ семинар в град Златоград с посещение в Ксанти - Гърция.

Съвместните усилия на КСБЗР и „БУЛТЕКС 99“ ЕООД са подчинени на благородната кауза - опазване живота и здравето на работещите.


 

Back   HOME

9 март 2011 г.