Новини от ТПП-Враца

Търговско-промишлена палата – Враца бе домакин на пресконференция за представяне на изследването „MOSAAR, проект за обединение сред малките фирми”.

Проектът MOSAAR стартира през 2009 г., когато към Камарата на занаятите и малките предприятия Индер-е-Лоар се присъединяват българските партньори – Търговско-промишлена палата - Враца и Търговско промишлена камара - Пловдив.

Проектът е фокусиран върху проучване на очакванията за социални придобивки както на работниците и служителите, така и на самите работодатели. Анализът на анкетите с работодатели и работници от Област Враца показва, че е необходимо да бъдат въведени нови подходи в политиката на малките фирми и иновативни практики на обединяване на някои дейности.

Партньорите се надяват, с този проект и проучванията по него, да предоставят на малкия и среден бизнес прост и ефективен инструмент за комуникиране по важни социални и корпоративни проблеми

Като част от Единната палатска система, ТПП-Враца и ТП Камара-Пловдив имат за цел да осигуряват приемствеността, планирането на персонала и цялостната дейност както на работодателите, така и на техните служители и в този смисъл са най-естествената трансмисия между разнопосочните интереси в този сложен процес.




 

Back   HOME

15 декември 2010 г.