ЕИИЦ към ТПП-тара Загора организира бизнес мисия, която ще посети Каон, Франция

Европейски информационен и иновационен център към Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира бизнес мисия, която ще посети Каон, Франция с цел двустранни срещи по насрещни интереси с френски фирми от регионите Нормандия и Пикардия. Посещението е част от договореностите за дългосрочно сътрудничество между търговско-промишлените палати на Каон (Нормандия) и Амиен (Пикардия) с Палатата на Стара Загора, което цели създаване на успешни бизнес контакти и дългосрочно партньорство между фирми от двата региона.

Водеща роля в икономическото развитие на регион Нормандия имат следните отрасли: производство на индустриално оборудване, прецизна техника, железария, градинарство, производство на селскостопански продукти. Приоритетни области на интереси от страна на френските фирми към България са: производство на машини за хранително-вкусовата промишленост, фармацевтична промишленост, химическата промишленост, производство на медни изделия. Френските колеги ще търсят бизнес партньори за заявени български интереси и в други области.

Посещението ще се проведе от 7 до 11 юни 2010 г. Програмата включва работни срещи между български и френски фирми, организирани според предварително заявени интереси от фирмите; работна вечеря с представители на бизнес клуба Share Europe, по време на която фирмите ще могат да обменят мениджърски опит в неформална обстановка; посещения във френски фирми; туристическа обиколка на забележителности в Каон и Париж.

ЕИИЦ към Търговско-промишлена палата – Стара Загора организира логистиката – резервациите на самолетните билети и настаняването на участниците. Разходите на участниците в бизнес делегацията са за сметка на фирмите. Допълнителна информация относно програмата, пътуването и настаняването ще бъде предоставена на по-късен етап в зависимост от броя на участниците в делегацията.

За контакти и въпроси:
тел.: 042 626297, 626033, 639627,
E-mail: office@chambersz.com.

Срок за заявяване на участие: 28 април 2010 г.


 

Back   HOME

14 април 2010 г.