Русенската ТИК организира посещение на най-голямото строително изложение в Румъния – CONSTRUCT EXPO

Русенската търговско- индустриална камара организира посещение на най-голямото строително изложение в Румъния – CONSTRUCT EXPO, което се провежда в периода 11 – 15 май 2010 г. в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ.

През настоящата година трите най-значими строителни изложения Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Utilaje и Construct Expo Ambient ще бъдат обединени и ще се проведат по едно и също време. Това ще бъде най-мащабното международно събитие в областта на строителството в Румъния, Тематиката е в областта на строителните материали и системи, инфраструктурното строителство и оборудването за строителни площадки; строителна екипировка и инструменти; интериорен дизайн; материали за довършителни работи, стени и подови настилки, осветителни тела, декорация, аксесоари и др.

Заминаване на 12 май. За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен Изложбен Център РОМЕКСПО – Букурещ с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; Безплатен каталог на изложителите, информационни материали, минерална вода.

Такса: 60 лв. с ДДС. За фирми-членове на РТИК-преференциална такса от 50 лв. с ДДС

За информация и записване най-късно до 10 май: тел.: 082/825875, e-mail: bgroforum@rcci.bg. Местата са ограничени!



 

Back   HOME

28 април 2010 г.