Бизнес делегация от Хасковската ТПП посети две специализирани изложения в гр. Бурса, Турция

Бизнес делегация от Хасковската търговско-промишлена палата посети две специализирани изложения в гр. Бурса, Турция: BURSA FOOD - FOODTECH 2010 – за хранителни продукти и напитки, и HOREKA 2010 – за оборудване и обзавеждане на хотели, ресторанти и кафенета.

Представителите на фирмите имаха възможност да установят директни контакти според техните интереси и да се запознаят с нови производства и технологии.

В рамките на визитата бе проведена среща между Янчо Янев, председател на Хасковската търговско-промишлена палата, и Илхан Паршекир – председател на Общото събрание на Търговско-промишлената палата на Бурса. На срещата присъства и Нихат Балкан – генерален секретар, както и членове на Управителния съвет на ТПП – Бурса. По време на срещата бяха обсъдени нови форми на сътрудничество между двете палати във връзка с подписаното Споразумение през 2003 г. Обсъдена бе възможността да се организира бизнес делегация от ТПП – Бурса и да се проведе бизнес форум в гр. Хасково. Беше изразена готовност двете търговски палати да оказват съдействие на бизнесмени от двете страни.

 

Back   HOME

5 май 2010 г.