Бизнес делегация от Италия ще посети Варненската ТИК

На 28 май във Варна пристига голяма бизнес делегация от Италия, която ще участва в кооперационна борса с фирми от региона. Организатори на събитието са Италианският институт за външна търговия и Варненската търговско-индустриална камара. 18 италиански фирми - производители в областта на хотелското и ресторантьорското оборудване, търсят контакти с крайни клиенти, вносители, търговски агенти и дистрибутори в сферата на реконструкцията и обзавеждането на хотели, ресторанти, барове и кетъринг производство - интериорни и екстериорни решения, мебели, осветителни тела, оборудване и съоръжения за кухни, хлебопроизводство, месо и млекопреработка.

По време на посещението ще бъде организиран семинар на тема: "Италиански производители на обзавеждане и аксесоари за туризма", вечери на италианската кухня и културна програма.

Бизнес срещата ще се проведе във Фестивален и конгресен център - Варна, като заинтересованите фирми е необходимо да се обадят в Камарата на тел.: 052/612 173, за да бъдат включени в графика за директни разговори със съответните фирми.

 

 

Back   HOME

13 май 2009 г.