Как да отговорим на Европейските изисквания и да спестим средства - анализи, сертификация и контрол

"Как да отговорим на Европейските изисквания и да спестим средства - анализи, сертификация и контрол" е темата на презентация на услугите на СЖС - България, организирана от Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Тя ще бъде направена на 23 октомври от 14,30 часа в конферентната зала на хотел "Железник" в Стара Загора.

Ще бъдат представени услугите на фирмата в областите на тестове и анализ на продукти, сертификация и строителен надзор.

Основните акценти на презентацията са: Съответствие на горивата с регулаторните изисквания за въвеждане на системен контрол на смазочните масла - технически и финансови аспекти (Анализи на масла, биодизел, бензин, дизелово гориво и LPG от SGS / Спестяване на разходи чрез удължаване живота на машините, маслата и горивата); СЕ маркировка и строителен надзор; Ползи и предимства от внедряване и сертификация на системи за управление; Бизнес и екология - екологични анализи и нормативни изисквания; Как да си осигурите подкрепата на потребителя в критични ситуации.

Присъствието на презентацията е безплатно, по предварителна заявка на е-mail: office@chambersz.com или на факс: 042 626033, не по-късно от 21 октомври.

 

 

Back   HOME

14 октомври 2009 г.