Новини от Русенска ТИК

Русенската търговско-индустриална камара организира на 30 май 2009 от 9,00 часа в сградата на РТИК обучение по следните теми:

  • ТЕМА 1: "Трудности при достъпа до Европейските финансиращи програми". Темата обхваща основните пречки и проблеми, с които се сблъскват компаниите, подготвяйки се за кандидатстване по различни европейски програми, особено тези, свързани с трансгранично сътрудничество.
  • ТЕМА 2: "Как да организираме успешно бизнес събитие". Втората част на семинара ще даде възможност за придобиване на специфични знания, свързани както с трансграничния регион, така и с подготовка на различни бизнес мероприятия във фирмената дейност като: участия в изложения, бизнес-мисии, фирмени презентации и др.

Обучението е част от мероприятията, предвидени по проект "Подпомагане на младите предприемачи за трансгранично бизнес сътрудничество", по който Русенска търговско-индустриална камара е партньор, съвместно с още четири организации от България и Румъния, финансиран по програма ФАР за трансгранично сътрудничество за Румъния.

Проектът е насочен към настоящи или бъдещи млади предприемачи на възраст между 18 и 40 години, регионални МСП, търговско-индустриални камари и други неправителствени организации, подпомагащи икономическото развитие.

Срок за заявяване на участие: 29 май.

За контакти: тел.: 082 825 875 факс: 082 825 873,
E-mail: info@rcci.bg.

 

 

Back   HOME

27 май 2009 г.