Новини от Търговско-промишлена камара - Пловдив

Търговско-промишлена камара - Пловдив и Европейски информационен и иновационен център (Enterprise Europe Network) проведоха семинар на тема "Нови моменти и промени в Кодекса по труда", организиран за членовете на Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа /БЗР/ към Камарата.

Лекторът - старши юрисконсулт на Инспекцията по труда в Пловдив, предостави на участниците подробна информация относно промените, свързани със сключване и вписване на колективни трудови договори, права на Инспекцията по труда във връзка с предоставяне на данни от НАП по повод на сключени трудови договори от фирмите, сключване на трудови договори за работа до 5 работни дни в месеца, обявяване на съществуващи правоотношения, задължително въвеждане на ревизионни книги и правилник за вътрешен трудов ред във фирмите, санкции за различни видове нарушения за работодател и длъжностни лица и т.н.

Клубът на специалиста по безопасност и здраве при работа осъществява успешно своята дейност вече единадесет години, а от тази година е част от структурата на Търговско-промишлена камара - Пловдив.

* * *

Европейски информационен и иновационен център към Tърговско-промишлена камара - Пловдив /Enterprise Europe Network/ съвместно с Фондация "Приложни изследвания и комуникации" организира информационен ден "КАК ДА УЧАСТВАМЕ В СЕДМА РАМКОВА ПРОГРАМА (7РП) НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ" на 18 март 2009 г., 13:00 часа в Tърговско-промишлена камара - Пловдив, ул. Самара 7, ет.2.

Събитието е ориентирано към предприятия, изследователски центрове и организации, заинтересувани от участие в Седма рамкова програма на ЕС.

Заявяване на участие на факс: 032/ 908983 или e-mail: eic@pcci.bg или events@online.bg.

Без такса участие.

 

 

Back   HOME

11 март 2009 г.