РТИК организира посещение на мебелно изложение в Румъния - Bife -TIMB2008

Русенската търговско-индустриална камара организира посещение на най-голямото мебелно изложение в Румъния - Bife -TIMB2008, което се провежда в периода 03- 07 септември в Международен изложбен център РОМЕКСПО - Букурещ.

Това е едно от най-големите международни изложения, които се провеждат в Ромекспо център Букурещ - Румъния. Насочено е към представяне на производители и дистрибутори на мебели за обзавеждане на дома, офиса, обзавеждане на обществени сгради - болници, училища, детски градини и др., изделия от дърво и интериор, декорация, осветление и осветителни тела, завеси, венециански щори, огледала, килими, мокети, тапицерии, стъкло, кристал, машини, техника и оборудване за мебелна промишленост и дървообработване, дървени сглобяеми къщи, бунгала, вили и др. Представени са и фирми - производители на градинска мебел, дограми, врати и др.

BIFE TIMB е насочено както към професионалисти, така и към масовия потребител.

Тази година се очакват повече от 30 000 специалисти от тази сфера да посетят и участват в изложението. Посетителите ще бъдат приятно изненадани от професионални и атрактивни презентации на фирми от над 17 страни като: Румъния, Германия, Италия, Турция, Полша, България, Молдова, Египет, Унгария, Русия, Чехия, Швеция, Иран, Испания, Гърция, Сърбия и др.

За участниците в посещението са осигурени: транспорт до Международен изложбен център
РОМЕКСПО с луксозен автобус, безплатен вход за целия ден на изложението; безплатен каталог на изложителите, информационни материали.

Такси за участие:

  1. За представители на фирми - членове на РТИК таксата е 50 лв. с ДДС
  2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК - 60 лв. с ДДС

Допълнителна информация можете да получите в РТИК
на тел.: 082/825875, Е-mail: bgroforum@rcci.bg

Краен срок за заявяване на участие: 3 септември на
Е-mail: bgroforum@rcci.bg или факс: 082/825873.

Местата са ограничени.

 

 

Back   HOME

27 август 2008 г.