CONSTRUCT EXPO AMBIENT

За втора поредна година Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) участва на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT и организира представяне на 18 фирми на общ щанд (производители на дограма, бойлери, ел.материали, интериор, строителни материали, изолации, мазилки, железария и др.). Важно е да се отбележи, че участваха фирми, които и миналата година се възползваха от възможността да бъдат презентирани от РТИК. Повечето бяха от Русе и региона, но имаше фирми от Шумен, София, Стара Загора, Несебър, Хасково.

Тенденцията, която РТИК отчита, е: все повече компании осъзнават, че участието в изложение е един от най- добрите начини да получат директна пазарна информация и да се свържат с потенциални партньори, чрез които да "пробият" на привлекателния румънски пазар.

В рамките на изложението РТИК осъществи и организирано посещение на фирми, което предостави възможност на повече компании да получат информация както за самото изложение, така и за развитието на този пазар в Румъния.

 

 

Back   HOME

11 юни 2008 г.