Строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT

Русенската търговско-индустриална камара (РТИК) организира представяне на фирми на общ щанд по време на най-голямото строително изложение в Румъния - CONSTRUCT EXPO AMBIENT www.constructexpo-ambient.ro

CONSTRUCT EXPO AMBIENT е изложение, ориентирано към представяне на новости и тенденции в интериорния дизайн, дограми, стъклопакети, врати, заключващи устройства, железария и метални конструкции, осветление, материали за ремонто-довършителни дейности, стенни и подови покрития, вътрешна и външна декорация и аксесоари. В изложението всяка година участват производители и търговци от цял свят, като през 2007 г. броят на изложителите беше рекорден - близо 1000 фирми.

По същото време ще се проведе и CER GLASS 2008 - изложение за продукти, технологии и машини/оборудване за стъкларската, керамичната и порцелановата индустрия

Изложението се провежда в Международен Изложбен Център РОМЕКСПО - Букурещ, между 21 - 25 май 2008.

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят при достъпни условия своите нови стоки и услуги на пазар с огромен потенциал и растеж в строителния бранш, с над 22 млн. потребители, с прогресивно нарастваща покупателна способност, ниски транспортни разходи и засилващ се инвеститорски интерес. Могат да се представят и фирми с предмет на дейност, допълващ основните тематични сектори на изложението.

Такси за участие в общия щанд:

  1. За фирми, които ще се представят само с печатни рекламни материали (брошури, каталози и други, до А4, мултимедийна презентация до 3 слайда) - 78 лв. с ДДС (преференциална цена за членове на РТИК - 69 лв. с ДДС).
  2. За фирми, които ще се представят с мостри и други допълнителни средства - 390 лв./кв.м с ДДС (минимална площ - 1 кв.м)

Забележка: Поради ограничената площ на щанда, представянето на мостри с прекалено голям обем или тегло се уточнява предварително с организаторите на посочените по-долу координати.

Представянето на фирмите се прави от професионално подготвен екип на РТИК, на румънски и английски език. Не се допуска участие на представител/и от фирмата на щанда.

Всички фирми ще бъдат включени в специално изработения каталог на българските изложители. Наред с това ще се предостави контактна информация за румънските фирми, посетили щанда и проявили интерес към дейността им.

Краен срок за регистрация - 16 Май 2008.
Допълнителна информация може да се получи на
тел.: 082/ 825 875, Е-mail: bgroforum@rcci.bg,
както и от сайта на изложението www.constructexpo-ambient.ro

На 23 май РТИК организира делегация, която да посети изложението, с осигурен транспорт - Русе-Букурещ (Ромекспо) - Русе (отиване сутринта и връщане вечерта).

Желаещите да се включат в бизнес-мисията, могат да заявят участие в РТИК.

Такси за участие в организираното посещение:

  1. За представители на фирми - членове на РТИК таксата е 50 лв. с ДДС.
  2. За представители на фирми, които не са членове на РТИК - 60 лв. с ДДС.

Заявяване на участие в делегацията до
Construct Expo Ambient 2008 - Букурещ,
не по-късно от 20 май на
E-mail: bgroforum@rcci.bg или факс: 082/825873.

 

 

 

Back   HOME

8 май 2008 г.