Новини от Търговско-промишлена камара - Пловдив

В Търговско-промишлена камара - Пловдив се проведе информационен семинар на тема: Ново законодателство в сектор "Химикали" по регламент REACH, касаещ българските фирми, които произвеждат или внасят химически вещества над един тон годишно. Мероприятието бе организирано съвместно с Рийч ООД, като участие в него взе и представител на РИОСВ - Пловдив. Семинарът бе посетен от представители на 18 фирми от града и региона, които поставиха конкретни въпроси по темата.

На 18 март за седма поредна година фондация "Джуниър Ачийвмънт България" организира инициативата "МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН", която дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации. За пети път, "МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН" се провежда под патронажа на Министерството на финансите.

Търговска Камара - Пловдив за 3-та поредна година е "приемник" на младите мениджъри. Тази година 3-ма възпитаници на Националната търговска гимназия в Пловдив бяха "Председатели" на Камарата за 1 работен ден. Те се запознаха с дейността и структурата на Камарата и участваха в реалния работен ден на колектива.

Тази Тази инициатива на Джуниър Ачийвмънт се провежда ежегодно в над 200 страни по света.

 

Back   HOME

26 март 2008 г.