Бизнес делегация, организирана от ХТПП, посети град Луганск, Украйна

Бизнес делегация, организирана от Хасковската търговско-промишлена палата (ХТПП), водена от Райна Йовчева, областен управител на Хасковска област, посети град Луганск, Украйна.

В мисията от страна на ХТПП участие взе Янчо Янев, председател на ХТПП, и представители на 10 фирми от Южен Централен Район.

В рамките на посещението бе проведен българо-украински бизнес форум за представяне на инвестиционните възможности на България, както и посещение на Международното изложение "Източните врати на Украйна - 2008". То се провежда ежегодно и цели да насърчи установяването на трайни бизнес контакти и партньорство в международен мащаб, да представи тенденциите в развитието на европейските и руски пазари. Изложението беше организирано от Луганската областна администрация и Луганската регионална търговско-промишлена палата със съдействието на изложбените центрове на градовете Ростов на Дон, Воронеж и Белогородск от Руската федерация, на Минск, Република Беларус, на Карагандинската област, Република Казахстан, както и на Люблинското воеводство, Полша.

ХТПП върна визитата на Луганската ТПП, която два пъти е посещавала Хасково с бизнес делегации.

 

 

Back   HOME

2 юли 2008 г.