Ямболската търговско-промишлена палата отбеляза 15 години от основаването си

Търговска палата и Европейски Информационен Иновационен Център - Добрич организират участие в Евро-сирийска кооперационна борса в сектор КРЕАТИВНА ИНДУСТРИЯ, декември 2008 г., Дамаск, Сирия

Борсата е част от инициативата "Искрено Ваша Сирия", имаща за цел да подобри двустранното партньорството между Сирия и европейските държави.

Ще участват представители на следните браншове: реклама, архитектурен, моден и комуникационен дизайн; изкуства и занаяти, музика, филми и фотография, разработка на софтуер, компютърни услуги, медии.

В рамките на кооперационната борса българските участниците трябва да осъществят минимум 2 индивидуални бизнес срещи с потенциални партньори по предварително заявен интерес. Работен език по време на срещите: английски. На уеб сайт http://www.sebcsyria.com/web2008/art.php?art_id=1504 можете да се запознаете с пълния списък на сирийските фирми-участнички и да изберете с кои от тях желаете да проведете среща за обсъждане на евентуално бизнес-партньорство.

За повече информация относно програмата и финансовите условия: Татяна Гичева, тел.: 058 601472, e-mail: tgicheva@cci.dobrich.net 

 

 

Back   HOME

12 ноември 2008 г.