Новини от Бургаска търговско-промишлена палата

Делегация на Бургаската търговско-промишлена палата, водена от нейния председател Цанко Иванов и включваща представители на водещи фирми от Бургаския регион, посети Маниса и Орхангази, Република Турция.

Делегацията беше част от голяма група обществени и културни дейци от Бургас, гости на специалното издание на Международния "Месир фестивал" в Маниса. В рамките на фестивалните дни се проведе българо-турски бизнес форум.


* * *

В БсТПП се състоя среща между председателя й Цанко Иванов и зам.-председателя на ТПП Солун, Гърция, на която присъстваха гл. секретар и експерти на палатата, както и бизнесмени от Бургас. Бяха обсъдени възможностите за разширяване на двустранното сътрудничество и предстоящи съвместни мероприятия на двете институции.

* * *

Посланикът на Украйна у нас Н.Пр. Виктор Калник посети Бургаската палата и се срещна с членове на УС на палатата и с представители на фирми, заинтересовани от развитие на бизнес отношенията между двете страни. Участниците в срещата представиха виждания по сътрудничеството с украински фирми и предложения за бъдещи съвместни инициативи.

Посланик Калник проведе също срещи в общините Бургас и Средец и в Промет Дебелт.

 

 

 

Back   HOME

9 април 2008 г.