Бургаската търговско промишлена палата връчи традиционните си годишни награди

В края на изминалата 2007 г. Бургаската търговско промишлена палата връчи традиционните си годишни награди на най-изявените свои членове - фирми и организации. Престижните награди се връчват за принос в развитието на регионалната икономика и обществените структури. На церемонията присъстваха представители на бизнеса, държавната и общинска власт. Сред официалните лица бяха областният управител Любомир Пантелеев, кмета на община Бургас Димитър Николов, зам.-председателят на БТПП Тодор Стайков и др.

Председателят на БсТПП инж. Цанко Иванов откри церемонията и връчи първите награди.

Статуетката "Порив", творба на известния скулптор Огнян Петков, е отличие за труда и усилията в развитието на Бургас и региона. За 2007 г. бяха отличени със статуетка и диплом фирми, доказали своя значителен принос към регионалната икономика. За принос към дейността на палатата бяха раздадени и почетни грамоти.

Успешната дейност на Бургаската палата през 2007 г. и ролята й за развитието на региона бе отличена с почетен знак на кметството, връчен лично от кмета на града Димитър Николов на председателя на БсТПП.

 

 

Back   HOME

16 януари 2008 г.