Олег Стоилов е избран за председател на 9-членен Управителен съвет на Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Управителният съвет и Контролният съвет на Търговско-промишлена палата – Стара Загора представиха пред Общото събрание на членовете своите отчет и доклад за дейността на Палатата за периода юли 2001 – май 2006 г. В документите се дава висока оценка на цялостната дейност на Търговско-промишлена палата, както и за работата на всички нейни центрове и звена.

Общото събрание на членовете се проведе на 31 май 2006 г. от 16 часа (според първоначалния обявен в Държавен вестник час) при наличие на кворум в конферентната зала на комплекс Верея.

Гости на събранието бяха председателят на Българска търговско-промишлена палата Божидар Божинов, зам.-областният управител на Стара Загора Хюсеин Енгер и зам.-кметът на община Стара Загора Илия Златев.

Общото събранието на членовете на ТПП – Стара Загора завърши с избор на нов Управителен съвет. Беше гласувано съставът му да се увеличи от досегашните 6 на 9 души. В Управителния съвет бяха избрани: Александър Палешутски, Богдана Джонова, Йовчо Йорданов, Митко Динев, Красимира Соколова, Младен Стоянов, Олег Стоилов, Пламен Русев и Светла Апостолова. За председател на УС на Палатата е избран Олег Стоилов. Зам.-председател е Богдана Джонова.

Вторият орган на двустепеното ръководство - Контролния съвет, остава с трима члена. В него влизат: Георги Сяров, Енчо Баръмов и Красимира Чахова.

Документите от Общото събрание на членовете на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, проведено на 31 май 2006 г., са публикувани на сайта на Палатата – www.chambersz.com:

Back   HOME 1 юни 2006 г.