Бизнес мисия на Хасковската търговско-промишлена палата в Одрин

25-членна бизнес делегация от Хасковската търговско-промишлена палата посети Международния търговско-индустриален панаир “ETSIF 2006” и взе участие в Българо-турска среща на деловите среди от областите Хасково и Одрин. Срещата се проведе на 28 и 29 юни 2006 г. в гр. Одрин. Обменени бяха добри практики и опит в сферата на икономическото развитие и се създадоха бизнес партньорства.

В бизнес срещата участваха председателят на Одринската ТПП Юмит Михлайанлар, председателят на Хасковската ТПП Янчо Янев, управителят на Одринска област Нурсет Мируглуу, управителят на Хасковска област Райна Йовчева, зам.-кметът на Одрин, депутати и 40 представители на фирми от двата трансгранични региона.

По време на панаира Хасковската търговско-промишлена палата представи на свой щанд рекламни материали и мостри на малки и средни предприятия.

Посещението на панаира и срещата се осъществиха в рамките на проект Регионален българо-турски бизнес съвет “Тракия”, финансиран по Програма ФАР Трансгранично сътрудничество, Фонд за малки проекти за трансгранично сътрудничество България - Турция на Европейския съюз. Проектът се изпълнява от търговските палати на Хасково и Одрин.

Back   HOME 3 юли 2006 г.