ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

21-ва Международна специализирана изложба за
охрана, сигурност, безопасност

SECURITY EXPO 2014

Дати: 19 – 22 март 2014 г.
Поредност: 21-о
Периодичност: Ежегодно
Място: Интер Експо Център - София, зала № 4
Профил: Пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, нови технологии в областта на сигурността
Целева група: Специалисти, обща публика
Време за посещение:
19 - 21 март - 10.00 - 18.00 ч
22 март - 10.00 - 16.00 ч.
Организатори: Българска търговско-промишлена палата
Агенция Булгарреклама

От 19 до 22 март Интер Експо Център-София ще е домакин на 21-ото издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО. Изложбата се организира в партньорство с Агенция Булгарреклама и ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

През годините изложбата се доказа като един от най-значимите професионални форуми на Балканите и като единствената платформа, чрез която в България се представят съвременните продукти и технологии от световния пазар. Чрез участието си български и чуждестранни експерти имат възможността да демонстрират технологичните новости, разработени през последната година, да получат актуална информация за продуктите, предлагани в световен мащаб.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, но и технологии, част от актуалното CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014:

  • Изложбата традиционно се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи
  • Предоставя възможност за среща с нови партньори и потвърждаване на контактите с настоящи клиенти
  • Участието в изложбата създава оптимални условия за представяне на продукти и услуги пред изключително специализирана публика, заинтересована от новостите в бранша, разработвани през изминалата година
  • Богата съпътстваща програма, съдържаща презентации и демонстрации от професионалисти за професионалисти.

Изложбата предлага възможности, чрез които изложителите могат да участват в рекламната кампания на изложбата: в интернет страницата на събитието, в директен мейлинг до над 20 хиляди специалисти в България и чужбина, в социалните мрежи, в по-големи балкански сайтове - медийни партньори на изложбата.

Новостите, които ще демонстрирате на Вашия щанд, ще бъдат включени в ПР материалите, които изпращаме до медийните партньори на изложбата. По този начин информацията за иновациите в бранша, които показвате за първи път на българския пазар, ще достигне до широк кръг потребители и потенциални Ваши клиенти.

Опции за допълнителна реклама в дните на изложбата:
В специално обособена бизнес зона за изложители ще имате възможността да разположите Вашите рекламни материали, насочени към потенциални партньори и клиенти. Ако се интересувате от повече възможности за реклама, разгледайте Спонсорските ни пакети.

ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ В СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014?

=> Единственото изложение за сигурност в България, което обединява специализиран форум за бизнес, комуникация и инвестиции
=>
През 2014 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО за първи път ще се проведе заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини, и изложбата за логистика, дистрибуция, складове и оборудване за тях - Sofia LogExpo
=> Платформа за срещи и договаряне с професионалисти от бранша
=> Иновативни продукти и услуги, новости в областта на обществената и частната сигурност, ИКТ сигурност, Smart House Concept, цялостни сградни решения
=>
Възможност за бизнес проучване на конкуренцията
=>
Участие в организираната специализирана съпътстваща програма

Webmaster: Violeta

Намерете ни във:

--------------------------
Партньори:

--------------------------