Хасковската търговско-промишлена палата подписа споразумение с Търговско-промишлената палата на гр. Лестър, Великобритания

По повод дните на Хасково (5 – 11 септември 2005 г.) Джон Таусенд – зам.-председател на Търговско-промишлената палата на гр. Лестър, Великобритания, посети страната ни по покана на Хасковската търговско-промишлена палата. Г-н Таусенд и придружаващата го делегация посети някои водещи фирми в Хасковска област, като присъства и на официалната церемония по откриване на новата административна сграда на фирма „Донидо Машин Индъстри” ЕАД, Хасково – един от най-големите производители на машини и технологии за млечната промишленост.

Джон Таусенд и Янчо Янев - председател на Хасковската търговско-промишлена палата, обсъдиха възможностите за бизнес сътрудничество и подписаха Споразумение за укрепване и разширяване на сътрудничеството между двете палати. На церемонията присъстваха областният управител на Хасковска област Райна Йончева, кметът на Хасково Георги Иванов, зам.-кметът на Лестър Майкъл Джонсън, представители на деловите среди на Лестър и бизнесмени.

Back   HOME 10 септември 2005 г.