Подготвя се посещение у нас на делова мисия от Екатерининбург, Русия

Деловите среди от Екатерининбург, Русия, се интересуват от партньорство с български фирми и от възможностите за инвестиции в недвижими имоти, туризма, текстилната промишленост, фармацията. В тази връзка Уралската търговско-промишлена палата потърси съдействие от БТПП за организиране на бизнесфорум през следващата година.

Организацията на предстоящия бизнесфорум бе обсъдена на среща между заместник-председателя на БТПП Цветан Симеонов и регионалния представител на Търговско-промишлената палата на Русия на Балканите Григори Ростовски.

Цветан Симеонов увери, че Палатата ще окаже пълно съдействие на руските предпиремачи, като организира освен двустранен бизнесфорум, но и индивидуални срещи с потенциални български партньори.

Г-н Ростовски уточни, че подготвяната бизнесделегация от Екатерининбург ще посети и Пловдив, за да проучи възможностите за участие на фирмите на Международния технически панаир – Пловдив през есента на 2007 г.Той информира, че Уралската търговско-промишлена палата е изразила готовност да приеме бизнесмисия от България.

Back   HOME 7 август 2006 г.