Международната специализирана изложба “Интертекстил 2006 - пролет”, 8-12 март 2006 г.
Международната специализирана изложба “Интертекстил 2006 - пролет”, 8-12 март 2006 г.

Тази година в изложбата ще вземат участие над 60 български производители, дистрибутори и представители на чуждестранни фирми. Фирмите-изложители ще представят най-новите тенденции за пролетно-летния сезон в областта на текстила, галантерията, кожени изделия и аксесоари. До този момент над 70% от фирмите са български производители, а останалата част дистрибутори и представители на чужди фирми от Гърция, Индия, Италия, Турция, Унгария.

Щандовете ще бъдат разположени на трети етаж на Националния дворец на културата.

Тази пролет акцент ще представляват тоалетите за абитуренти. Фирма “Роси” ще представи ефектни и разнообразни модели, както и участващата за първи път фирма “Гласик”, специализирана в предлагането на абитуриентски облекла и модни аксесоари от Испания с търговска марка “GLAMOUR”, а познатите с класика и стил мъжки и дамски костюми на фирма “Дака стил” този път са предназначени за абитуриенти. На щанда на фирма “Юлия” ще се предлагат подходящи и удобни за абитуриентската вечер обувки. Акцент ще бъдат и ефектните и стилни бижута на фирма “Марибел”, изнасяща за английския пазар.

Елегантна дамска конфекция ще предложат фирмите “Натали”, “Дака стил”, “Карси”, “Стил”, “Дениз Елена Маркова”. Сред тях са естравагантните тоалети на “Паула колекшън”, всеки от които се различава със своята индивидуалност. За дамите с номер ХХХL своите колекции от ежедневни и по официални облекла предлагат фирма “Петър Касабов” и модна къща “Делман”, а участващата за първи път пловдивска фирма “Тови” е с облекла от най-големите номера. Ново на изложението са облеклата за бъдещи майки от фирмата-производител “Рени фешън”.

За мъжете както спортни така и класически костюми и костюми за абитуриенти ще се купуват от традиционния изложител фирма “Джойт” от Пловдив и от фирма “Ели 92-Хасково”. Разнообразие от цветова гама и номерация посетителите ще открият на щандовете за мъжки ризи, предлагани от производителите от Пловдив “Сисон”, “Корект” “Привел”, “Бауализ – Враца” и “Мир-Хасково” с най новите модели мъжки и дамски ризи износ за Германия.

Дамско, мъжко и детско качествено бельо ще предложат ”Цвети фешън”, Табу и др. От фирма “Величков и брос” ще могат да се купуват търсените чорапогащници с търговска марка “Перла вел” на цени на производител.

Битов текстил – спално бельо, олекотени завивки и хавлиени изделия могат да се закупят от щанда на фирмите “Симако” и “Интериор”.

Специално е и участието на турските производители “ZIPSAN” и “ORIJINAL BIJUTERI”, които ще представят ципове и различни типове аксесоари към облеклото. Фирма “Български копчета”, специализирана в производството на богата гама от копчета и модни аксесоари, с износ за Европа, Америка и Африка, ще демонстрира лазерна техника за рисуване и изписване на надписи върху продукта.

Back   HOME 6 март 2006 г.