Международната специализирана изложба “МЕБЕЛ - пролет 2006”
Международната специализирана изложба “МЕБЕЛ - пролет 2006”

От 22 до 26 февруари 2006 г. Българската търговско-промишлена палата организира шеснадесетото издание на Международната специализирана изложба “МЕБЕЛ - пролет 2006”. МЕБЕЛ е единственото специализирано изложение в България за производители, търговци и дистрибутори на мебели, материали за мебелното производство, аксесоари за дома.

Първото издание на изложбата е през 1995 г., а по желание на фирмите от 2002 г. започва да се провежда два пъти годишно.

Тази година в изложението ще участват 50 фирми производители и дистрибутори на компании от България, Виетнам, Италия, Испания, Китай, Словения, Турция, Холандия.

На изложбата ще бъдат представени: мебели за кухни, спални, дневни, детски стаи, офис и хотелско обзавеждане, луксозни класически спални и осветителни тела от месинг, ратанови мебели, матраци, хидроизолации, изделия от ковано желязо, парапети, гаражни врати, огради, градинско и вътрешно обзавеждане, килими, картини, часовници, специализирани издания и др.

Традиционно фирмите изложители ще правят отспъпки на закупени и поръчани в рамките на изложението мебели.

Щандовете ще бъдат разположени на VII етаж в зала 3 и фоайето пред залата на Националния дворец на културата. Времето за посетители е всеки ден от 10.00 до 19.00 ч.

Списък на изложителите е публикуван на Интернет адрес: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs/furniture_sp/exhibit.htm.

Back   HOME 22 февруари 2006 г.