БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Българска бизнес делегация – Сан Франциско, Калифорния

Търговското представителство към Посолството на САЩ в България и БТТП организира бизнес-делегацията, която ще посети търговското изложение ACE 2005 на Асоциацията по водноснабдяване, Сан Франциско, Калифорния. Посещението ще се осъществи от 9 до 19 юни 2005 г. Изложението на ACE 2005 представя фирми в областта на пречистване на води за индустриални, общински и домакински нужди. Повече от 500 фирми-изложители ще представят технолгии за пречистване на питейни и отпадъчни води. За повече информация – моля вижте на интернет адрес: www.awwa.org/ace2005

Пътуването ще се проведе по следната схема:

Комплексната цена от 2630 евро включва: самолетен билет София-Рим- Сан Франциско -Вашингтон-София (пътуването е с AlItalia и United Airlines), 1 нощувка в Рим в двойна стая, 7 нощувки в хотел Crowne Plaza Union Square в Сан Франциско в двойна стая, 2 нощувки в хотел Windham City Center във Вашингтон в двойна стая. Включени са закуски. При настаняване в единична стая се доплаща 850 евро.

Групата ще бъде придружена от представител на БТТП и Станислава Димитрова, Търговско представителство на САЩ, Посолство на САЩ в България. Крайният срок за регистрация и включване в групата е 25 април 2005 г. 1/3 от цената се внася до 25 април 2005 г. и до 20 май 2005 г. - втората вноска. Таксата за участие се превежда в банка:

За включване в групата моля изпратете факс или е-mail с уточняване на вида на пакета (двойна или единична стая) на следния адрес:

Back   HOME 11 април 2005 г.