БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Българска бизнес делегация за посещение в САЩ

Българо-Американският Търговски и Икономически Съвет при БТПП съвместно с Търговската Служба към посолството на САЩ в България организира:

БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ ЗА
ПОСЕЩЕНИЕ В САЩ
17 – 24 януари 2005 г.

ЛАС ВЕГАС (17 – 21 януари). Ще бъдат организирани срещи с представители на Търговско-промишлената палата на щата Невада и Световния Търговски Център в Лас Вегас, с американски компании от сферата на леката и хранително-вкусовата промишленост, туризма и хотелиерството, строителството и архитектурата. Участниците ще имат възможност да посетят едно от най-мащабните в света строително-архитектурни изложения с инвестиционен характер - World of Concrete 2005. Това изложение може да бъде използвано за създаване на взаимноизгодни контакти и връзки с американски и други чуждестранни компании.

ВАШИНГТОН DC (21 – 24 януари). Ще бъдат организирани срещи с: US Chamber of Commerce, Department of Commerce, US Trade and Development Agency, Export – Import Bank, Multilateral Investment Guarantee Agency, Overseas Private Investment Corporation, както и срещи с американски компании - директни доставчици на стоки и услуги в Ирак и Афганистан.

При проявен интерес може да се организират индивидуални срещи с американските фирми от Търговско-промишленаите палати от щатите Невада и Вирджиния и други обществено-политически организации.

Цената за участие е 2750 EUR при настаняване в двойна стая, доплащане от 420.00 EUR при настаняване в единична стая. В цената са включени: двупосочен самолетен билет, летищни такси, настаняване в хотел**** – 7 нощувки, транспорт и трансфер летище - хотел – летище, медицинска застраховка, такси регистрация, разходи по организацията на пътуването и бизнес срещите.

Допълнително се заплаща входна виза за САЩ – 100 USD, която участникът самостоятелно превежда по сметка на Американското посолство в България.

Крайният срок за регистрация и включване в групата е 22 Декември 2004 г. Депозит от 30% от стойността на пакетната цена се внася до 22 декември 2004 г. по сметка на БТПП.

Повече информация можете да получите на тел.: 987 26 31 (291) или на E-mail: batec@bcci.bg

Back   HOME 2 декември 2004 г.