БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Межународна специализирана изложба "Мебел - есен 2004 "

Между 22 и 26 септември 2004 година за тринадесети пореден път Българската търговско-промишлена палата организира Международната изложба "МЕБЕЛ - ЕСЕН 2004 ", която се провежда в Централната сграда на Националния дворец на културата

Това е единственото специализирано изложение в България за производители, търговци и дистрибутори на мебели, материали за мебелното производство, аксесоари, специализирана литература. Проведена за първи път през 1995 година, изложбата се провежда успешно всяка година през месец февруари. По желание на фирмите от 2002 година през септември започва и нейното второ издание.

За участие в изложбата са заявили традиционните участници от първите изложения, наложили се на пазара български производители - фирмите "Стил М", "Станков", Дизайнерска къща "ПЛАСТИКА", "Нов дом", "Мебели Сабина", "Георги Боянов", "Абанос", "Ела стил 95", "Белкаро България", "Ал ивана", "Тимекс Интернешенъл" и др. За първи път на изложенито ще се представят българските производители "Гаро-В.Б." с мебели за дома, нестандартни решения и дизайн, верига мебелни магазини "КИМ", предлагащи номенклатурата на над 20 български мебелни фабрики. Русенската фирма "Грифон" е с авторски и стилови мебели, Баш майстора с изложбени салони за над 75 вида входни и интериорни врати от различни производители.

На щанда на фирма "Комет - България", която е редовен участник от първото мебелно изложение и присъства 10 години на българския пазар, ще бъдат показани мебели от Холандия, Белгия, Испания и Полша. "Бамбуков свят" освен мебели от бамбук и ратан внос от Виетнам, започна производството им и в България. "Рада - България" ще покаже мебели на производители от Турция, а фирма "Фунда" - мебели за дома, матраци, домашен текстил и хотелско обзавеждане на водещата турска фирма "Яташ". Фирмата Палмерстоун предлага мебели от Германия и богата гама от различни видове стъкла и огледала, индивидуални проекти и интериорни решения за хотели, заведения, бани, фитнес центрове, балетни салони. Фирма "Гетко" ще представи френски камини - като алтернатива за отопление.

Експозицията ще бъде разположена на трети етаж в Националния дворец на културата от 10:00 до 19:00 часа.

Back   HOME 15 септември 2004 г.