БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Международно изложение "Интертекстил 2004 - пролет"
3-7 март 2004 г., НДК

От 3 до 7 март 2004 г. в Централната сграда на Националния дворец на културата ще се проведе Международната специализирана изложба "ИНТЕРТЕКСТИЛ 2004 - пролет", организирана от Българска търговско-промишлена палата за десета поредна година.

На III ниво на НДК над 45 фирми производители и вносители ще изложат най-новите и качествени изделия в областите текстил, облекло, аксесоари и ще представят най-новите и актуални модни тенденции в облеклото за сезон пролет- лято.

Над 80% от фирмите са български производители, а останалата част са дистрибутори и представители на чужди фирми от Гърция, Индия, Италия, Китай, Тайван и Унгария.

Елегантна дамска конфекция ще представят фирмите "Дака стил", "Дора", "О'Кей Консулт", Модна къща "Лапет" и др. Мъжката конфекция от щандовете на "Стако" и "Джойт" могат да бъдат съчетани с разнообразият асортимент ризи на фирма "Бауализ" и елегантната колекция от ризи с марка "Привейл" на фирма "Корект 2000".

Трикотажни изделия са подготвили утвърдените българските производители "Диско", "Скай спорт", "Геовест", "Ел Валентино" и др.

Битов текстил - покривки, пердета и спално бельо предлагат фирмите "Дивито", "Галант 2000" и "Адриа", а родопски одеала и елеци могат да бъдат намерени на щанда на фирма "Ими - Тетевен".

Специалисти и производители могат да направят контакт с представителите на фирма "Лабелтекс", която предлага текстилни етикети, ситопечат, ципове копчета и конци, с трикотажна фабрика "Елегант", специализирана в производството на платове, директния вносител на богата гама италиански платове фирма "АРКОМ "и фирма "АТВАС" - официален вносител на професионални и домашни шевни машини от Китай и Тайван.

Провеждането на ИНТЕРТЕКСТИЛ съвпада по време и място с изложбата "КОЖЕНО ЦАРСТВО". Вратите на двете изложби ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 19.00 часа.

Допълнителна информация за изложението и списък на изложителите можете да откриете на Интернет адрес: www.bcci.bg/bulgarian/fairs

Back   HOME 27 февруари 2004 г.