БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Посланика на Колумбия посети БТПП

Посланика на Колумбия за България Н. Пр. Дори Санчес де Ветцел и почетния консул на Колумбия в България Рафаел Алварадо се срещнаха със зам.-председателя на БТПП Цветан Симеонов. На срещата беше обсъден предстоящия Международен бизнес форум "Европа 2004", който ще се проведе в гр. Картагена, Колумбия, в периода 23-25 май 2004 г.

Г-жа Санчес отправи покана към българските фирми, които проявяват интерес към латиноамериканския пазар. Форумът се организира от колумбийското правителство и в него ще вземат участие над 600 колумбийски фирми - производители, износители и вносители, от следните сектори: селско стопанство, текстил и текстилни изделия, строителни материали, цветя, обувки, кожа, мебели, козметика, бижутерия, медицинско оборудване и техника, машини и съоръжения, готови храни, морски дарове и риба, софтуер, автомобилни части, аксесоари и гуми, алкохолни напитки и др.

Срещата завърши с официална покана от страна на БТПП за реципрочна визита на колубмбийски бизнесмени в България до края на годината.

Повече информация за форума можете да получите на: www.proexport.com.co


Back   HOME