БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


XI-та Международна специализирана изложба за охрана, сигурност и безопасност “SECURITY 2004”

Между 17 и 21 февруари 2004 година в Националния дворец на културата Българската търговско-промишлена палата организира XI-тата Международна специализирана изложба за охрана, сигурност и безопасност “SECURITY 2004”. На нея ще бъдат представени най-новите постижения на съвременните технологии в сферата на сигурността и опазването на дома, офиса, автомобила, магазина или предприятието. Изложението ще се проведе под патронажа на министъра на вътрешните работи проф. Георги Петканов.

Тази година участниците, които са над 60 - производители и дистрибутори на 160 фирми от Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Израел, Испания, Италия, Канада, Корея, Китай, Полша, Русия, САЩ, Тайван, Унгария, Франция, Холандия, Чехия, Швейцария, Швеция, Япония. 27% са новите фирми. Сред тях има директни изложители от чужбина като: ALLAMI NYOMDA RT. - Унгария, PLASTIKA AKRAPOVIC – Хърватска, Villiger - Швейцария и традиционно участие на фирма Polon Alfa – Полша. В изложбата ще се представят и Министерството на вътрешните работи, Институтът за специална техника – МВР, Научно-приложният институт по пожарна и аварийна безопасност, Гражданска защита и Фондация “Доверие и закрила”.

Посетителите ще могат да се запознаят и да изберат най-новите технологични решения за:

Голяма част от фирмите ще предлагат отстъпки между 5 и 10% и промоции за посетителите по време на SECURITY 2004.

Семинарна програма на изложението ще включи лекции, на които ще бъдат представени: Комисията по сигурност на информацията, Института за специална техника, Министерството на икономиката, НПИПАБ – МВР и Държавна агенция “Гражданска защита”, а с презентации и демонстрации – фирмите: АСО-Пирели, Du Pont, Villiger Security - Швейцария.

Официалното откриване на изложбата е на 17 февруари 2004 г. (вторник), от 17.00 ч. в Централното фоайе на Националния дворец на културата.

Подробна информация за SEСURITY 2004, списък на фирмите-участнички, семинарната програма и новите продукти, които ще бъдат предсатвени, можете да намерите в интернет страницата на БТПП: http://www.bcci.bg/fairs/security

Back   HOME 12 февруари 2004 г.