БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Международна специализирана изложба "МЕБЕЛ - пролет 2004"
6 - 10 февруари 2004 г., НДК

Между 6 и 10 февруари 2004 г. за дванадесети пореден път Българската търговско-промишлена палата организира Международната изложба "Мебел - пролет 2004 " в Централната сграда на Националния дворец на културата.

Това е единственото специализирано изложение в България за производители, търговци и дистрибутори на мебели, материали за мебелното производство, аксесоари, специализирана литература. Проведена за първи път през 1995 година, изложбата се провежда успешно всяка година през месец февруари. По желание на фирмите от 2002 година през септември започва и нейното второ издание.

И тази година традиционни участници са българските фирми- производителки "Стил М", Дизайнерска къща "ПЛАСТИКА - ХИТ", "Нов дом", "Димат омега мебел", "Сабина", "Георги Боянов", а също така и представителите на фирми от Италия, Холандия, Белгия, Испания, Виетнам и др. "Комет - България" участва от 10 години на българския пазар с кожени мебели, "Столеро трейдинг" представя над 20 водещи производители от Италия, фирмата "Нобел" налага мебелите на известни испански производители, "Бамбуков свят" ще представи произведени у нас мебели от бамбук и ратан.

Интерес за специалисти и посетители ще бъде участие на водещи производители от Полша, които ще представят мебели от ратан, комплексно обзавеждане за дома, офиса, алуминиеви и метални сгъваеми и плъзгащи врати, МDF плочи, облепени с PVC фолио. Фирмите участват за първи път на изложението в България и търсят представители и търговци за своето производство.

Фирмата "NELLEX ENTERPRISES" от Нигерия ще представи производството на фигурки и дребни дървени изделия.

На изложбата ще бъдат показани :

Експозицията може да бъде посещавана от 10 до 19 ч. на полуетаж - изток и запад, мраморно фоайе и втори етаж на НДК.

Back   HOME 23 януари 2004 г.