БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


БТПП награди Национално сдружение “Недвижими имоти”

Председателят на БТПП Божидар Божинов връчи статуетка “Хермес”, изработена от известния български скулптур Ставри Калинов, и почетна грамота на председателя на Национално сдружение “Недвижими имоти” Орлин Владиков, за огромния принос в развитието на бранша недвижими имоти с въвеждането на международните стандарти относно функциите на брокера, установяване на регламентирани правила в бранша, въвеждане на индекс на недвижимите имоти в България и проявена активност като член на Съвета на браншовите организации при БТПП.

На 6 ноември 2003 г. сдружението отбеляза своя 10-годишен юбилей с двудневна конференция на тема “ Предизвикателствата пред пазара на недвижимите имоти”. Организацията е с идеална цел и защитава професионалните права на работещите в областта на недвижимите имоти, посредниците в областта на покупко-продажбите, отдаването под наем на недвижима собственост и сделки с недвижими имоти. Тя наброява 200 фирми, които обхващат всички региони на страната. Сдружението има регионални структури в София, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Плевен, Пловдив, Сливен, София, Шумен, Ямбол и Стара Загора. Член е на Световната федерация на недвижимите имоти, на Световната фондация за недвижими имоти, на Американската асоицация и на Европейската мрежа на асоциации за недвижими имоти във Варшава.

БТПП също беше отличена от Националното сдружение със статуетка и две дипломи в знак на признание за особените заслуги за развитието на пазара за недвижимата собственост в България.

Back   HOME 07 ноември 2003 г.