БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА


Участие на български фирми и организации в панаира
"Как да имаме успешна фирма и бизнес в Голям Ню Йорк"

На 16 октомври 2003 г. в Медисън Скуеър Гардън в Манхатън, Ню Йорк, ще се проведе панаир "Как да имаме успешна фирма и бизнес в Голям Ню Йорк".

Участието на български фирми, които възнамеряват да откриват офиси, представителства или дъщерни фирми и да правят бизнес в района на Ню Йорк, би било особено ползотворно. Градският съвет на Ню Йорк е създал специални икономически зони на територията на града, включително и в Манхатан, с данъчни облекчения и други привилегии с цел привличане на чуждестранни фирми, както и оказва помощ чрез своята Дирекция "ООН, консулски корпус и протокол" при регистрирането и лицензирането на фирми, намирането на офиси, извършването на административни услуги.

Панаирът е делови форум, по време на който ще има семинари и презентации, ще се дават консултации и информация от федерални и щатски агенции, търговски камари, корпорации и агенции на New York City с цел подпомагане на малките и средни фирми и предприемачи да функционират ефективно в икономиката на големия град.

Участието в панаира е безплатно.

Back   HOME 24 септември 2003 г.