|  |  |  | 
| ФАР, 2005/107-508 ДОБРИТЕ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРАКТИКИ И БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ | 
Фотогалерия
| Тържествено откриване | аудиторията | 
| Българско законодателство в областта на безопасността на храните | Poland and its approach to bring its agriculture up to the European standards in food safety, Mrs. Agnieszka Wierzbicka, Poland | 
|  Italy – one of the major players in European agriculture, Mr. Carlo Badiali, Florence Chamber of Commerce | Czech Republic and food safety, Dipl. Ing. Jan Zahorka, Czech Agrarian Chamber | 
| Good Agricultural Practices – EUREPGAP, Mrs. Inge Neessen, The Netherland | Discussion | 
| Discussion | Mr. Kalin Stoyanov, Bulgaria | 
| Mr. Sait Kilic Istanbul Chamber of Commerce | 
Контакт за допълнителна инфорамция:
Дирекция ”Европейска интеграция и проекти”
Тел. 988 34 82
e-mail: projects@bcci.bg
|    | 26 май 2006 г. |